Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Bio és gluténmentes brownie sütemény lisztkeverék csokidarabokkal.
A „Teff”, amit törpe kölesnek is neveznek, ősi etióp nemzeti gabona, amit most már Európában is termesztenek
Gluténmentes sütőkeverék. Ellenőrzött gyártásból származó, allergénektől mentes.
Ellenőrzött Gluténmentes gyümölcsös sütemény lisztkeverék
10-12 mini pizzához elegendő lisztkeverék
Bio és gluténmentes teljes kiőrlésű barnaköles liszt.
Kenyerekhez, péksütikhez, lepények készítéséhez alkalmas liszt.
Rizsliszt ellenőrzött bio-dinamikus gazdálkodásból.
gluténmentes és bio teljes kiőrlésű zabliszt
Főként süteményekhez, krémekhez használható édeskés gluténmentes lisztféle
Főként süteményekhez, krémekhez használható édeskés gluténmentes lisztféle
Természetesen gluténmentes
A köles finomra őrlésével készült liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, vagy pl. lisztérzékenyek étrendjében kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz adva maximum 30% arányban.
A rostos csipkebogyó őrlemény a bogyó húsát, héját, és kis mennyiségben a magját is tartalmazza, őrlemény formájában, értékes hatóanyagaival együtt. A csipkebogyóban természetes C-vitamin, A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin, valamint antociánok, flavonoidok, karotinoidok találhatók.
A nigella sativat már Kr.e. 2500-ban használták. A Görög orvoslásban is említést tesznek róla, és fontos szerepet játszott az ókori gyógyításban is, különösen az Egyiptomiaknál.
A feketeribizli C-vitaminban rendkívül gazdag gyümölcs, ezen kívül jelentős mennyiségben tartalmaz karotinoidokat, B-vitaminokat (B1, B2, B3, B6, pantoténsav, biotin), K-vitamint, flavonoidokat, antocianidokat, polifenolokat és E-vitamint.
A homoktövis „titka” a benne lévő, legalább 190 biológiailag aktív anyag egymást erősítő hatása. Jelentős mennyiségben megtalálhatók a bogyókban a karotinoidok, az A-vitamin előanyagai, amelyek önmagukban is elsődleges antioxidánsok.
A máriatövist már 2000 évvel ezelőtt használták különböző eredetű gyengeségek, különösen a máj, a vese és az epehólyag problémáinak kezelésére szolgáló növényi orvosságként
A vörös szőlőhéj őrlemény gazdag resveratrolban, ami egy természetes növényi immunanyag (a szőlő gyümölcsében a gombás fertőzések elleni védelmet szolgálja).
kedvező élettani hatású táplálékkiegészítő