Akciós Natural Vitale Máriatövismag őrlemény 150g

A máriatövist már 2000 évvel ezelőtt használták különböző eredetű gyengeségek, különösen a máj, a vese és az epehólyag problémáinak kezelésére szolgáló növényi orvosságként
Natural Vitale Máriatövismag őrlemény 150g

2 325 Ft/db
egységár: 15 500 Ft/kg

2 093 Ft/db (-10%)
egységár: 13 953 Ft/kg

raktáron
Akció érvényessége: 2023-03-29 23:59-ig
vagy a készletig
Kosárba
További információk...

Natural Vitale Máriatövismag őrlemény 150g további információk

A máriatövis valamennyi része ehető, de a magja rendelkezik a legtöbb pozitív hatással. Számos tanulmányban olvasható, hogy a máriatövis hatóanyagai megvédik a májat a különböző mérgektől.

A máriatövis egészségre gyakorolt pozitív hatása a Silymarin nevű flavonoid komplexnek tulajdonítható, mely a gyógynövényt igen hatékonnyá teszi. A májműködést segítő gyógyszerek fontos alapanyaga. A máriatövis pozitív hatásai között szerepel, hogy plusz védelmet nyújthat a rossz környezeti hatásokkal szemben, segítheti ellensúlyozni a szennyezések, valamint a gyógyszerek szervezetre gyakorolt negatív hatásait.

Fogyasztása naponta:

Teaként: egy teáskanálnyi őrleményt 1/4 l forró vízzel leöntünk, tíz percig áztatjuk, majd leszűrjük. A teát melegen kell elfogyasztani, reggel éhgyomorra, délben ebéd előtt, majd lefekvés előtt egy-egy csészével.

Őrleményként: 2-3x1 teáskanálnyi máriatövismag őrleményt egy kis folyadékba (víz, gyümölcslé) keverve fogyasszunk, majd 2-3 dl folyadékot igyunk meg.

 

Az őrleményeket ajánlott száraz,napfénytől védett, hűvös helyen, jól lezárva tárolni.

 

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!