Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A Schär Mix B gluténmentes liszt univerzális kenyér és kelt tészta liszt kezdőknek és profiknak is.
A kenyérvarázs rizsliszt porózus, selymes, finom szemcséjű alapanyag, amellyel könnyű dolgozni. Lisztérzékenyek számára az egyik legolcsóbb finomliszt helyettesítő.
Anna panni kenyérliszt felhasználási javaslat: élesztős tészta készítésére. Kenyér, zsemle, pizza, pogácsa, bukta, kuglóf, fánk, lángos, stb.
Annapanna kenyér liszt keverék felhasználási javaslat: élesztős tészták. (Kenyér, zsemle, pizza, pogácsa, bukta, kuglóf, fánk, lángos, stb.)
Felhasználási javaslat: omlós tészták, linzer, piték. (isler, habos almás, kevert meggyes, reszelt túrós, almás pite, erdei gyümölcsös rácsos pite, rákóczi túrós, linzer karika – isler, kókusz karika, sajtos, sós, szezámmagos pálcika és perec, mézeskalács, katóka)
Felhasználási javaslat: piskóta tészták. (Rafaello, trüffel massza, souffle, képviselőfánk, stb.)
Gluténmentes csicsriborsóliszt
Köles az egyik legjobb lúgosító gabona, ezért kiemelkedő szerepet játszik a szervezet sav-bázis egyensúlyának visszaállításában.
Gluténmentes riszliszt 500g
Gluténmentes tökmagliszt
Linzertészta készítéséhez használható szénhidrátcsökkentett alappor.
Kukoricalisztből készült gluténmentes kenyérliszt
Kedvező árú és népszerű emese gluténmentes süteményliszt, melyből készíthetünk ízletes kuglófot, kalácsot, piskótát és különféle linzereket.
kenyérhez és pékárúhoz remek választás ez a lisztkeverék.
Gluténmentes diétához ajánlott
A Glutenix Alba mix lisztkeverék burgonyamentes, édesítószer mentes. Hajdinamnetes, kukoricamentes, laktózmentes, mogyoró-rizsmentes is egyben.
Kenyérfélékhez és péksütik készítésére felhasználható gluténmentes lisztkeverék
Gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes és szójamentes liszt
Gluténmentes magkeverékes kenyérpor, mely kenyérfélékhez és pékárúkhoz kiválóan alkalmas. Elkészíthető hagyományos módon és kenyérsütő gépben is.
Gluténmentes lisztkeverék, elkészíthető kenyérsütő gépben vagy hagyományos sütőben.