
Átvételi pont 790Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Értékes tápanyag tartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény.
Tésztékhoz, kenyerekhez, pizzához ajánlható lisztféle.
Rostban gazdag rizskorpa, amit használhatunk műzli dúsításához.
A konjak növény gyökeréből állítják elő vízelvonással, őrléssel.
Felhasználása: Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható, a kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője!
Himalájai rózsaszín, durva szemű só. Felhasználása: Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható, a kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője!
Himalájai rózsaszín, finom szemű só. Felhasználása: Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható, a kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője!
Himalájai rózsaszín, finom szemű só. Felhasználása: Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható, a kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője!
Leves, főtt étel, tészta, krém, szósz ízesítésére.
Jótékony hatással van a fizikai erőnlétre, nagyban hozzájárul a haj, a körmök és a bőr egészségéhez.
A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki. Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez hasonlít.
Fennséges és különleges pudingot készíthetünk ebből az alapanyagból.
Természetesen gluténmentes.
Fennséges és különleges pudingot készíthetünk ebből az alapanyagból.
Természetesen gluténmentes
Oldható rostanyag tökéletes forrása.
Legismertebb élelmi rostban gazdag tápanyagaink egyike, mely alkalmas a rosthiányos táplálkozás kialakulásának megelőzésére.
Tápláló és fűtő hatású - különösen jó a téli időszakban.