Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.
Laktózmentes, tojásmentes és szójamentes étrendhez is felhasználható.
Teljes kiőrlésű aprószemű gluténmentes zabpehely, garantáltan keresztszennyeződés mentes. Kiváló reggeli alapanyag.
Kenyerekhez, péksütikhez, lepények készítéséhez alkalmas liszt.
A fehér gluténmentes rizsliszt előnye, hogy sütés során könnyebben megkel, mint a barna rizsliszt, puhább, omlósabb süteményeket készíthetünk belőle.
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották.
B-vitaminok széles skáláját tartalmazza.
Hatásos lehet lelassult emésztés esetén, mivel serkenti az anyagcsere-folyamatokat, és hozzájárul a méregtelenítéshez.
Tápláló és fűtő hatású - különösen jó a téli időszakban.
A búzakeményítő felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére.
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni.
A zab értékes biológiai összetételű gabona
A zab értékes biológiai összetételű gabona. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz.
Reggeli finomság 30%-kal kevesebb cukorral, zabpehellyel, étcsokoládéval, chia maggal és lenmaggal
A szezámmagból készült liszt gazdag bizonyos ásványi anyagokban: kalcium, foszfor, magnézium, vas, A-vitamin, E-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, niacinban
kellemes ízű kiegészítője müzlinek vagy önmagában
A mákból, az olaj kipréselése után, őrléssel nyert liszt.
Az útifű mag egy ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre, amit a búza rostjai alaposan kidörzsölhetnek.
Gluténmentes, laktózmentes és kukoricamentes burgonyapehely, amit mártások sűrítésére használhatunk