PickPackPont egységesen 890Ft, Ingyenes személyes bolti átvétel!
Szűrt, színtelen, illatmentes kókuszolaj, mely felhasználható sütéshez-főzéshez.
Olajok helyettesitésére
olaj helyett
olaj helyett
Táplálkozási szempontból nem csak az elfogyasztott telített és telítetlen zsírsavak aránya fontos, hanem különös jelentősége van a telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 és omega-6 zsírsavak arányának is.
A szőlőmagolaj napérlelte szőlőszemek magvából készül, és linolénsav tartalmával tűnik ki. Mélyzöld színű, jellegzetes illatú, mely a feldolgozott szőlőéhez hasonlít.
Norvégia hideg, tiszta vizeiben élő lazacokból kivont halolaj, omega-3 forrásként kiválóan használható. Alkalmazható akár ételeink ízesítésére, halételekhez, salátákhoz, de fogyaszthatjuk közvetlenül is.
A VCO Kókuszolaj az emberi szervezet számára igen fontos vitaminokat tartalmaz. Rendkívül gazdag magnéziumban, káliumban, cinkben és vasban, valamint E-vitaminban is bővelkedik.
salátákra javasolt
ételeink ízesítéséhez kiváló minőségben
finomított olaj mákból
salátákra javasolt
ízletes olajformája a tökmagnak
A kókuszolaj vagy más néven kókuszzsír (Oleum Cocois) a kókuszpálma (Cocus nucifera) termésének, a kókuszdiónak fehér húsából (koprából) préselt növényi olaj.
saláták öntettekhez javalott
Agyműködésre jótékony hatású, hideg sajtolással készült mákolaj. Nem hevíthető!
Szinte az egyik legmagasabb alfa-linolénsav (omega3) tartalmú olaj készítmény.