
PickPackPont és MPL automata egységesen 1190Ft, Ingyenes személyes bolti átvétel!
A kókusztejet úgy állítják elő, hogy a gyümölcshúst vízzel keverik, majd ezt a keveréket egy ruhán keresztül átpasszírozzák.
Így egy tejszerű és finom folyadék keletkezik, általában kb. 15-25-os zsírtartalmú.
Felbontás után a kókusztejet azonnal le kell hűteni és néhány napon belül fel kell használni, különben megromlik. Ha ezt nem tesszük meg, akkor a kókusztej is megsavanyodik. Felhasználás előtt a kókusztejet alaposan rázzuk össze.
A kókusztejet nyersen, önmagában is fogyaszthatjuk, de teákban, kávékban a tej helyettesítője is lehet. A vegetáriánusok és a laktózérzékenyek is előszeretettel fogyasztják.
Összetevők:
70% kókuszdió-kivonat, víz
Átlagos tápérték 100ml termékben:
Energia: 885kJ/214kcal
Zsír: 21g
ebből telített zsírsav: 19,5g
Szénhidrát: 4,78g
ebből cukor: 1,92g
Fehérje: 1,58g
Só: 0,03g