Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
gesztenyelisztes gluténmentes bio ropogtatnivaló
A különlegesen finom Biopont Coco Love kókuszos szelet 100 %-ban természetes, bio összetevőket tartalmaz, melyet glutén- és laktózérzékenyek, valamint vegánok is bátran fogyaszthatnak. A termék szójamentes, továbbá nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és színezőanyagokat. Hozzáadott cukor helyett pedig bio rizsszirup gondoskodik a kellemes édes ízről.
A különlegesen finom Biopont Coco Love kókuszos szelet 100 %-ban természetes, bio összetevőket tartalmaz, melyet glutén- és laktózérzékenyek, valamint vegánok is bátran fogyaszthatnak. A termék szójamentes, továbbá nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és színezőanyagokat. Hozzáadott cukor helyett pedig bio rizsszirup gondoskodik a kellemes édes ízről.
A kellemesen savanykás-édes vörös áfonya remekül kiegészíti az egzotikus kókuszt, így a 100%-ban természetes, bio összetevőkből készülő Coco Love kókuszos szelet egy igazi ínyencség, melyet glutén- és laktózérzékenyek, valamint vegánok is fogyaszthatnak.
Glutén és allergénmentes üzemben előállított
Reggelire, sűrítéshez ajánlott
Főként süteményekhez, krémekhez használható édeskés gluténmentes lisztféle
Főként süteményekhez, krémekhez használható édeskés gluténmentes lisztféle
Természetesen gluténmentes
Finom rágcsálnivaló a nap bármely szakában.
Kiváló minőségű olasz, prémium száraztészta gondosan válogatott bio alapanyagokból
Kiváló minőségű olasz, prémium száraztészta gondosan válogatott bio alapanyagokból
Kiváló minőségű olasz, prémium száraztészta gondosan válogatott bio alapanyagokból
A köles finomra őrlésével készült liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, vagy pl. lisztérzékenyek étrendjében kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz adva maximum 30% arányban.
A rostos csipkebogyó őrlemény a bogyó húsát, héját, és kis mennyiségben a magját is tartalmazza, őrlemény formájában, értékes hatóanyagaival együtt. A csipkebogyóban természetes C-vitamin, A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin, valamint antociánok, flavonoidok, karotinoidok találhatók.
A nigella sativat már Kr.e. 2500-ban használták. A Görög orvoslásban is említést tesznek róla, és fontos szerepet játszott az ókori gyógyításban is, különösen az Egyiptomiaknál.
A feketeribizli C-vitaminban rendkívül gazdag gyümölcs, ezen kívül jelentős mennyiségben tartalmaz karotinoidokat, B-vitaminokat (B1, B2, B3, B6, pantoténsav, biotin), K-vitamint, flavonoidokat, antocianidokat, polifenolokat és E-vitamint.
A homoktövis „titka” a benne lévő, legalább 190 biológiailag aktív anyag egymást erősítő hatása. Jelentős mennyiségben megtalálhatók a bogyókban a karotinoidok, az A-vitamin előanyagai, amelyek önmagukban is elsődleges antioxidánsok.
A homoktövismagban, koncentráltan találhatóak meg a hatóanyagok: az esszenciális zsírsavak (omega-3), immunerősítő fitokemikáliák, polifenolok, flavonoid-jellegű anyagok, ásványi anyagok és nyomelemek, valamint speciális ballasztanyagok és rostok. Kiemelkedő a mag A- és E-vitamin tartalma is, amelyek erősítik antioxidáns jellegét.