Natural Vitale Homoktövismag őrlemény 150g

Natural Vitale Homoktövismag őrlemény 150g

2 229 Ft/db
egységár: 14 860 Ft/kg

elfogyott
A homoktövismagban, koncentráltan találhatóak meg a hatóanyagok: az esszenciális zsírsavak (omega-3), immunerősítő fitokemikáliák, polifenolok, flavonoid-jellegű anyagok, ásványi anyagok és nyomelemek, valamint speciális ballasztanyagok és rostok. Kiemelkedő a mag A- és E-vitamin tartalma is, amelyek erősítik antioxidáns jellegét.
További információk...

Natural Vitale Homoktövismag őrlemény 150g további információk

Homoktövismag őrlemény kis mértékben (kb. 10-15%-ban) a bogyó húsának anyagait is hordozza, amely további előnyöket ad hozzá a magliszt hatásaihoz (növényi színanyagok, C-vitamin, vas). Mindezek alapján állítható, hogy e termék - a benne koncentrálódó anyagok révén -  hatékony támogatást jelent a szervezet sokoldalú védelme terén.

Jelentős mennyiségben megtalálhatók a bogyókban a karotinoidok, az A-vitamin előanyagai, amelyek önmagukban is elsődleges antioxidánsok. Ezeken felül a B-vitamincsalád tagjai is jelen vannak a termésben: a B1-, B2-, B6-, B8- és B9-vitamin. A friss termés C-vitamin tartalma kimagasló, emellett K-, E-, F- és P-vitamint (rutint), vasat és nyomelemeket is tartalmaz. Igen gazdag növényi szerves savakban (almasav, ecetsav, stb), és számos értékes fitokemikáliát is hordoz.  Az ásványi anyagok közül a vas- és a magnéziumtartalom, a mikroelemek, nyomelemek közül a réz, a cink és a mangántartalom emelhető ki. Magas vitamintartalma révén általános roboráló hatású lehet.

Közismert, hogy a bogyós gyümölcsöknek különleges koncentráltságban előforduló vitamin és ásványi anyagai elősegíthetik az immunrendszer hatékony működését.

Fogyasztása naponta: 2-3x1 teáskanálnyi homoktövismag őrleményt elkeverve müzlibe, teába, gyümölcslébe, joghurtba vagy más folyadékban.  A hatást fokozhatjuk, többféle őrlemény összekeverésével (pl. szőlőhéj,-feketeszeder,-feketeribizli őrlemény).

Az őrleményeket ajánlott száraz,napfénytől védett, hűvös helyen, jól lezárva tárolni.

 

Tömeg: 150 g

Származási hely: Magyarország

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!