Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A Biorganik Naturmindos zabpehely gluténmentes egészséges reggeli alappillére.Magas rosttartalmú teljes értékű gluténmnetes gabonából készül.
A Biorganik Naturmind Vegasztro zabpehely(2500g) egészséges, rostban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag könnyen emészthető gabonapehely.
A tápióka, avagy manióka egy gumós növény mely igen magas a keményítőtartalma, ezért sűrítésre elsőrangú.
Reggelire, sűrítéshez ajánlott
gazdagíthatjuk vele reggeli müzlinket, de keverhetjük önmagában is tejbe vagy joghurtba.
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb vidékeken.
Értékes tápanyag tartalmú, kellemesen fűszeres aromájú és különleges formájú növény.
Főként süteményekhez, krémekhez használható édeskés gluténmentes lisztféle
Természetesen gluténmentes
Rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni.
Rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni.
Teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák.
Himalájai fehér, finom szemű halit só. Felhasználása: Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható, a kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője!
C-vitamin pótlására és tartosítószerként használható
Használhatja főzéshez, sütéshez, tea vagy limonádé készítéséhez, C-vitamin pótlásra.
Befőzéshez is ajánlott, mivel természetes tartósítószer és az elrakott gyümölcsök, savanyúságok nem barnulnak meg.
Gluténmentes földimandulaliszt
A növény gyökeréből elkészített liszt magas keményítőtartalmának köszönheti ismertségét. A nyílgyökés vagy Maranta arundinacea feltehetően az első háziasított növény volt Dél-Amerikában.
A Biorganik Naturmind zabpehelylisztje egészséges, rostban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag könnyen emészthető finomra őrőlt zab.
Zöld banánliszt, lisztek kiváltására, smoothie-k és salátaöntetek készítésére is. Gluténérzékenyeknek kifejezetten ajánlott.
A konjak növény gyökeréből állítják elő vízelvonással, őrléssel.
Himalájai rózsaszín, durva szemű só. Felhasználása: Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható, a kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője!