Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Egy rendelésben maximálisan 3 darab rendelhető!
Gluténmentes kenyér recept tálban:
Hozzávalók: 250 g Broll kenyér lisztkeverék, 1 bögre langyos víz (250ml), 1tk élesztőpor (5 g), 1 ek olaj (10ml), 1 tk só (2,5 g), 1/2tk cukor (2,5 g)
Elkészítés: Egy tálban elkeverjük a lisztet az élesztőporral, a cukorral, sóval és az olajjal, Ezután a langyos vízzel óvatosan egyenletesre gyúrjuk. Az így kapott tésztát egy kikent hőálló tálba öntjük tetejét elegyengetjük majd lefedve meleg helyen 30 percig pihentetjük, amíg a tészta a duplájára megnő. A megkelt tésztát vékonyan megkenjük olajjal és 180°C-os előmelegített sütőben 40 percig sütjük. Hogy elkerüljük, hogy a kenyér száraz legyen, sütés előtt egy hőálló tálba öntött vizet 200°C-on 10 percig hevítsünk, majd a hőfokot 180°C-ra visszatéve tegyük a kelt tésztát a sütőbe. A megsült kenyeret hagyjuk kihűlni, mielőtt a tálból kiemeljük.
Gluténmentes kenyér recept kenyérsütőben:
Hozzávalók: 500g Broll kenyér lisztkeverék, 2 1/4 bögre langyos víz (550ml), 1tk élesztőpor (5g), 1ek olaj (10ml), 2tk só (5g), 1tk cukor (5g)
Elkészítés: Az összetevőket a kenyérsütő formájába öntjük. A megfelelő program kiválasztása után a kenyeret megsütjük, majd hagyjuk kihűlni, mielőtt a tálból kiemeljük.
Összetevők:
natív kukoricakeményítő és burgonyakeményítő, módosított tápióka és burgonyakeményítő, rizsliszt, dextróz, növényi rostok(citrus és burgonya), borsófehérje, só, zsírsavak mono- és diacetil borkősav észterei, sűrítő anyagok: xantán gumi, guar, karragén.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1553,2kJ/344,2kcal
Zsírok: 0,2g
Telített zsírok: 0,1g
Szénhidrát: 84g
Cukortartalom: 2g
Fehérje: 1,5g
Só: 1g
Étkezési rostok: 2g