Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.
10-12 mini pizzához elegendő lisztkeverék
Bio és gluténmentes teljes kiőrlésű barnaköles liszt.
Kenyerekhez, péksütikhez, lepények készítéséhez alkalmas liszt.
gluténmentes és bio teljes kiőrlésű zabliszt
A fehér gluténmentes rizsliszt előnye, hogy sütés során könnyebben megkel, mint a barna rizsliszt, puhább, omlósabb süteményeket készíthetünk belőle.
A teljes kiőrlésű lisztekben a gabona korpája is megtalálható, amely tápabnyagokban gazdag és segíti az emésztést.
A tápióka, avagy manióka egy gumós növény mely igen magas a keményítőtartalma, ezért sűrítésre elsőrangú.
LEJÁRATI IDŐ: 2024.06.13
A szezámmagból készült liszt gazdag bizonyos ásványi anyagokban: kalcium, foszfor, magnézium, vas, A-vitamin, E-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, niacinban
A mákból, az olaj kipréselése után, őrléssel nyert liszt.
Az útifű mag egy ideális forrása a rostoknak azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre, amit a búza rostjai alaposan kidörzsölhetnek.
Főként ételekbe keverve, azok sűrítésére (levesek, főzelékek, stb.) alkalmas rostféle
gluténmentes, tejmentes, tojásmentes és szójamentes liszt
Akár 100%-ban helyettesítheti a receptben megadott mennyiséget gesztenyeliszttel, de keverheti is más lisztekkel. Erőteljes aromája miatt főleg azoknak érdemes használni, akik szeretik a gesztenye ízét. Kifejezetten kenyerek és péksütemények sütéséhez ajánljuk, főként mogyoró, mandula, gesztenye, méz és csokoládé ízű ételekhez.
Akár 100%-ban helyettesítheti a receptben megadott mennyiséget gesztenyeliszttel, de keverheti is más lisztekkel. Erőteljes aromája miatt főleg azoknak érdemes használni, akik szeretik a gesztenye ízét. Kifejezetten kenyerek és péksütemények sütéséhez ajánljuk, főként mogyoró, mandula, gesztenye, méz és csokoládé ízű ételekhez.
Gyakran előfordul, hogy ősi, rég elfeledett növények jótékony hatásait újra felfedezi az emberiség. Így történt ez a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kendermaggal is