Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A rostos csipkebogyó őrlemény a bogyó húsát, héját, és kis mennyiségben a magját is tartalmazza, őrlemény formájában, értékes hatóanyagaival együtt. A csipkebogyóban természetes C-vitamin, A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin, valamint antociánok, flavonoidok, karotinoidok találhatók.
A nigella sativat már Kr.e. 2500-ban használták. A Görög orvoslásban is említést tesznek róla, és fontos szerepet játszott az ókori gyógyításban is, különösen az Egyiptomiaknál.
A feketeribizli C-vitaminban rendkívül gazdag gyümölcs, ezen kívül jelentős mennyiségben tartalmaz karotinoidokat, B-vitaminokat (B1, B2, B3, B6, pantoténsav, biotin), K-vitamint, flavonoidokat, antocianidokat, polifenolokat és E-vitamint.
A homoktövis „titka” a benne lévő, legalább 190 biológiailag aktív anyag egymást erősítő hatása. Jelentős mennyiségben megtalálhatók a bogyókban a karotinoidok, az A-vitamin előanyagai, amelyek önmagukban is elsődleges antioxidánsok.
A vörös szőlőhéj őrlemény gazdag resveratrolban, ami egy természetes növényi immunanyag (a szőlő gyümölcsében a gombás fertőzések elleni védelmet szolgálja).
kedvező élettani hatású táplálékkiegészítő
Nature Cookta kókuszliszt egy egészséges, sokoldalúan felhasználható alternatíva fehérlisztre egyedülálló kimagaslóan alacsony szénhidráttartalma és rendkívül magas rosttartalma miatt, és az ezek miatt fennálló jótékony élettani hatásait tekintve.
Nature Cookta kókuszliszt egy egészséges, sokoldalúan felhasználható alternatíva fehérlisztre egyedülálló kimagaslóan alacsony szénhidráttartalma és rendkívül magas rosttartalma miatt,és az ezek miatt fennálló jótékony élettani hatásait tekintve.
Tojás nélkül készíthető belőle élvezetes, jó állagú kenyér, amely több napig friss marad.
Porállagú gluténmentes növényi rost, amivel növelhetjük a pékáruk rosttartalmát, ezáltal lassítjuk azok szénhidrát felszívódását.
Porállagú gluténmentes növényi rost, amivel növelhetjük a pékáruk rosttartalmát, ezáltal lassítjuk azok szénhidrát felszívódását.
Ez egy szénhidrát-csökkentett gluténmentes univerzális lisztkeverék, mely elengedhetetlen a reformkonyhából.