Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás
Fehérjeforrás, antioxidáns, magas protein tartalom, Omega zsírsavak
A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás
Fehérjeforrás, antioxidáns, magas protein tartalom, Omega zsírsavak
Kásákhoz, műzlikhez használható superfood
Kásákhoz, műzlikhez használható superfood
A chia, más néven spanyol zsálya egy ehető gluténmentes mag, mely a Salvia hispanica sivatagi növény termése, ami Mexikóban és Délkelet-Amerikában őshonos. A chia magot már az aztékok is felhasználták, ma pedig az amerikaiak körében is igen népszerű, pedig eleinte állateledelként forgalmazták.
A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Salvia Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok alapvető élelmiszere volt a Kolumbusz előtti időkben. A Chia szó jelentése “olajos” és a Nahuatl chian szóból származik. A Chia mag fantasztikus összetevői miatt nagy jelentőséggel bír.
A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Salvia Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok alapvető élelmiszere volt a Kolumbusz előtti időkben. A Chia szó jelentése “olajos” és a Nahuatl chian szóból származik. A Chia mag fantasztikus összetevői miatt nagy jelentőséggel bír.
Omega3 zsírsavakban gazdag chia mag. Serkentheti a kognitív képességeket, csökkentheti a koleszterinszintet.
Omega3 zsírsavakban gazdag chia mag, gazdaságos kiszerelésben! Serkentheti a kognitív képességeket, csökkentheti a koleszterinszintet.
Teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák.
Teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák.
Teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák.
Teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák.
A chia egy omega-3-zsírsavakban gazdag mag. Élelmi rostokban gazdag és fehérjeforrás. Vízmegkötő képessége révén finom puding készíthető belőle, de felhasználható süteményeket, turmixokat, desszerteket dúsítva is.