Biomenü BIO perui KAKAÓBAB 250g

Biomenü BIO perui KAKAÓBAB 250g
További méretek:

3 495 Ft/db
egységár: 13 980 Ft/kg

raktáron
Kosárba
A természetes csokoládé chips
Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez
További információk...

Mások ezeket vették

Biomenü BIO perui KAKAÓBAB 250g további információk

A természetes csokoládé chips
Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez

  • Javítja a közérzetet
  • Elsőszámú magnéziumforrás
  • Jótékony hatással van a gyomorproblémákra, fáradtságra, köhögésre és szív-és érrendszeri problémákra
  • Nagyobb mennyiségben tartalmaz rezet, foszfort és káliumot
  • Ásványi anyagok: magnézium, kálium, cink, vas, foszfor, réz
  • Vitaminokban gazdag: A, B1, B2, B6, B12, D, E


A napon szárított perui kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol bennünket. A természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere. Készítése során kizárólag Cacao Criollo fajtáját használják, amelyet nyersen megtörnek és az így kapott darabokat csomagolják. Ezen a módon a kakaóbab az összes összetevőjét megőrzi. Rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak desszertek ízesítésére kiválóan alkalmas.

Összetevők: BIO Criollo kakaó Peruból

Javasolt felhasználás, adagolás
Egy adag = 2 evőkanál

Kiváló sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.

Használati javaslat:

A zúzott kakaó babot rágcsáljuk el.

Receptötlet: Csokis keksz kakaóbabbal

Hozzávalók: 35 dkg liszt

20 dkg puha margarin

1 kávéskanál só

4 evőkanál méz

10 dkg nádcukor vagy nyírfacukor

2 egész tojás

4 evőkanál víz vagy tea

1 1/2 teáskanál vanília aroma

1/2 zacskó sütőpor

10dkg darált dió

4 evőkanál tördelt kakaóbab (ennek hiányában étcsokoládé)

Elkészítése: A hozzávalókat jól összekeverem, majd kivajazott és morzsával meghintett tepsibe 2 kanál segítségével kis halmokat rakok. Előmelegített sütőben, közepes lángon sütöm kb. 12 percig. Így finom puha marad, de aki kekszesebben szereti, az száríthatja tovább.

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!