Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A tápióka, avagy manióka egy gumós növény mely igen magas a keményítőtartalma, ezért sűrítésre elsőrangú.
Bio és vegán csicseriborsóliszt a biorganiktól.
Főként süteményekhez, krémekhez használható édeskés gluténmentes lisztféle
Főként süteményekhez, krémekhez használható édeskés gluténmentes lisztféle
Természetesen gluténmentes
Szénhidrátcsökkentett és lassú felszívódású speciális lisztkeverék.
A köles finomra őrlésével készült liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, vagy pl. lisztérzékenyek étrendjében kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz adva maximum 30% arányban.
LEJÁRATI IDŐ :2024 05. 11.
Nature Cookta kókuszliszt egy egészséges, sokoldalúan felhasználható alternatíva fehérlisztre egyedülálló kimagaslóan alacsony szénhidráttartalma és rendkívül magas rosttartalma miatt, és az ezek miatt fennálló jótékony élettani hatásait tekintve.
Nature Cookta kókuszliszt egy egészséges, sokoldalúan felhasználható alternatíva fehérlisztre egyedülálló kimagaslóan alacsony szénhidráttartalma és rendkívül magas rosttartalma miatt,és az ezek miatt fennálló jótékony élettani hatásait tekintve.
Gyakran előfordul, hogy ősi, rég elfeledett növények jótékony hatásait újra felfedezi az emberiség. Így történt ez a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kendermaggal is
Tésztékhoz, kenyerekhez, pizzához ajánlható lisztféle.
A Biorganik Naturmind zabpehelylisztje egészséges, rostban, fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag könnyen emészthető finomra őrőlt zab.
A tápióka, avagy manióka egy gumós növény melyek igen magas a keményítőtartalma, ezért sűrítésre elsőrangú.
Zöld banánliszt, lisztek kiváltására, smoothie-k és salátaöntetek készítésére is. Gluténérzékenyeknek kifejezetten ajánlott.
Tojás nélkül készíthető belőle élvezetes, jó állagú kenyér, amely több napig friss marad.
Porállagú gluténmentes növényi rost, amivel növelhetjük a pékáruk rosttartalmát, ezáltal lassítjuk azok szénhidrát felszívódását.
Porállagú gluténmentes növényi rost, amivel növelhetjük a pékáruk rosttartalmát, ezáltal lassítjuk azok szénhidrát felszívódását.