Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.
Sushi tekercsek készítésére, Miso levesbe vagy más ázsiai ételekhez ajánlott
Laktózmentes, tojásmentes és szójamentes étrendhez is felhasználható.
Bio és gluténmentes kukorica panír morzsa. Finoman ropogós, élesztő nélkül.
Vegán termék sosem volt még ennyire finom! Glutén-, zsír-, laktóz-, tartósítószer- és zselatinmentes. Mesterséges színezéket és ízfokozót nem tartalmaz.
Természetes flavionokban gazdag, cio céklalé! Segítheti az emésztést és vértisztító hatású.
A fehér gluténmentes rizsliszt előnye, hogy sütés során könnyebben megkel, mint a barna rizsliszt, puhább, omlósabb süteményeket készíthetünk belőle.
bio és gluténmentes barna rizskása
Finom rágcsálnivaló a nap bármely szakában.
Banán ízű vegán fehérjepor édesítőszerekkel
Vegán és gluténmentes fehérje-komplex (rizs és borsó) hozzáadott funkcionális aminosavakkal, édesítőszerrel
Vegán és gluténmentes fehérje-komplex (rizs és borsó) hozzáadott funkcionális aminosavakkal, édesítőszerrel
Kávé ízű vegán fehérjepor édesítőszerekkel
Vegán és gluténmentes fehérje-komplex (rizs és borsó) hozzáadott funkcionális aminosavakkal, édesítőszerrel
A bombus gumicukrok 100%-ban gyümölcs összetevőket tartalmaznak hozzáadott cukor, mesterséges színezék és tartósítószer nélkül.
A bombus gumicukrok 100%-ban gyümölcs összetevőket tartalmaznak hozzáadott cukor, mesterséges színezék és tartósítószer nélkül.
Egy frissítő trópusi kókuszos - kakaós egészséges nyers szelet gyakorlatilag bárhol és bármikor.
Ez az energia szelet teljesen nyers és természetes összetevőket nyújt Önnek, kiváló íze és magas élelmi rost tartalma mellett.
Egzotikus ízeket kínáló nyers szelet, mely a nap bármely szakában tökéletes választás egy kis nassoláshoz.
A Byodo gluténmentes kukorica, rízs lasagna leveleit hagyományosan hengerlik és lassan szárítják.