Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Agrodrug agri-corn gluténmentes rizsliszt, mely nagyon finom szemű
A sárgaborsó magas fehérjetartalmú hüvelyesféle, amelyet szárítva, felezve vagy lisztté őrölve használnak fel. A liszt felhasználásának előnyei: közel egyharmadára csökkent főzési idő (7-10perc), és a kevesebb hőkezelésből eredő lényegesen kisebb tápanyagveszteség.
Kenyerekhez, péksütikhez, lepények készítéséhez alkalmas liszt.
A fehér gluténmentes rizsliszt előnye, hogy sütés során könnyebben megkel, mint a barna rizsliszt, puhább, omlósabb süteményeket készíthetünk belőle.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio tönkölybúzából készült teljesőrlésű liszt. A közönséges búzához képest a bio tönkölybúza magasabb fehérjetartalommal rendelkezik és aminosavtartalma is nagyon kedvező.
Bio és vegán csicseriborsóliszt a biorganiktól.
Pelyhesített burgonyából készült, finomra őrölt liszthez hasonló állagú liszthelyettesítő, mely kiválóan használható ízletes krémekhez, szószokhoz, tésztákhoz és pékárukhoz.
A hüvelyesek és a gabonafélék megfelelő arányú keverékét tartalmazza az Ezékiel liszt.
Alkalmas a vékony – palacsintaszerű – vagy pászka formájú kenyér, illetve tészta készítéséhez.
Kevesebb emészthető szénhidrátot tartalmaz, ugyanakkor kiváló fehérjeforrás. A magas rosttartalomnak köszönhetően elősegíti a jóllakottság érzését és hozzájárul a jó emésztéshez.
Kiváló minőségű hántolt kölesből készült, sok értékes teljes értékű fehérjét tartalmaz, gazdag B- vitaminforrás (B1, B2, B6), mely erősíti az immunrendszert továbbá lúgos kémhatása miatt elősegíti a könnyű emésztést.
Kiváló minőségű hántolt kölesből készült, sok értékes teljes értékű fehérjét tartalmaz, gazdag B- vitaminforrás (B1, B2, B6), mely erősíti az immunrendszert továbbá lúgos kémhatása miatt elősegíti a könnyű emésztést.
A lenmag finomra őrlésével készült. Beltartalmi értékeivel előkelő helyet kapott az Omega-3 zsírsavak második legfontosabb növényi forrásaként.
Azab az egyik legjobb növényi fehérjeforrásnak számít.
Natúr zabpehelyliszt süteményekhez, ételek sűrítéséhez.
Sütemények lisztjébe keverve lazábbá teszi a tésztát, tartalmasabbá az ételeket.
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni.
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni.
Magas a fehérje-, magnézium- és vastartalma.