Átvételi pont 790Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Készül tengeri algából, melyet a napon megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek
Konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak.
Magas minőségű vegán és gluténmentes lisztkeverék különböző kenyérfélék készítéséhez.
Kelt tészta készítéséhez alkalmas lisztkeverék
Éden prémium gluténmentes és vegán lángos-fánk lisztkeveréke
Omlós linzer készítéséhez alakalmas lisztkeverék, mely mentes és vegán is
Nokedli szagagatáshoz tökéletes alapanyag.
Egyszerűen elkészíthető mentes és vegán palacsinta lisztkeverék
Édes tésztához, süteményhez alkalmas mentes és vegán lisztkeverék
szénhidrátcsökkentett rostban gazdag puha kenyér sütehető belőle
Éden prémium gluténmentes és vegán kenyér lisztkeveréke
Rostban gazdag csökkentett szénhidráttartalmú liszt
Alacsony rosttartalmú lisztkeverék, mentes étrendbe könnyen beilleszthető.
Az Éden Prémium köleslisztes tészta gluténmentes, vegán és rostban gazdag
A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Salvia Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok alapvető élelmiszere volt a Kolumbusz előtti időkben. A Chia szó jelentése “olajos” és a Nahuatl chian szóból származik. A Chia mag fantasztikus összetevői miatt nagy jelentőséggel bír.
A Chia, más néven azték zsálya, vagy latin nevén Salvia Hispanica egy a menták családjába tartozó virágos növény. Őshonos Közép- és Dél-Amerikában, ahol az aztékok alapvető élelmiszere volt a Kolumbusz előtti időkben. A Chia szó jelentése “olajos” és a Nahuatl chian szóból származik. A Chia mag fantasztikus összetevői miatt nagy jelentőséggel bír.
Nemcsak vegetáriánusoknak jó választás, de ők különösen szeretik, hiszen nagyon egészséges és fehérjében különösen gazdag zöldségféle.
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni.
A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártják a lisztet, melyet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez lehet felhasználni.