Bioco omega-3-6-9 kapszula 60db

Bioco omega-3-6-9 kapszula 60db

4 675 Ft/db
egységár: 77,9 Ft/db

raktáron
Kosárba
Háromféle értékes omega zsírsav a látás, az agy, a szív, az érrendszer megfelelő működéséhez.
További információk...

Márka:

bioco

Bioco omega-3-6-9 kapszula 60db további információk

A termék hasonló az eddig használt és mindenki által jól ismert csukamájolajhoz. A több évtizedes használat alapján az emberek rájöttek, hogy a csukamájolaj nem csak kiváló tápanyagforrás, de a benne lévő omegazsírsavak rendkívüli hatással lehetnek a szervezetünkre. Habár az előbbi táplálékkiegészítő csak omega 3-at tartalmazott a Bioco ezen terméke az omega 3,6,9 zsírsavak előnyeit sűríti egybe. A termék azáltal, hogy hozzájárul a megfelelő agyműködéshez, jelentős segítség lehet a tanulásban, javíthatja a látást, segít a szív és érrendszer egészségének megőrzésében.  

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok