Akciós Collango Sport Peptán Hidrolizált marhakollagén CITROM 330g

A kollagén egyike a természetben előforduló fehérjéknek. A termék instant 1-es típusú marhakollagént tartalmaz.

Collango Sport Peptán Hidrolizált marhakollagén CITROM 330g
Választható változatok:

4 695 Ft/db

4 226 Ft/db
egységár: 12,8 Ft/g

raktáron
Kosárba

A természetben kizárólag állatokban található meg. A kötőszövet bőr, inak, érrendszer, szervek, csontok fő alkotóeleme. A kollagén a bőrön keresztül nem képes felszívódni, így a legmegfelelőbb pótlási módja szájon át történik.

Összetevők:

Peptan kollagén, aszkorbinsav, citomsav, természet azonos citrom aroma, édesítő: steviol glikozidok, cink citrát, színezék: tartazin

További információk...

Collango Sport Peptán Hidrolizált marhakollagén CITROM 330g további információk

Előnyei:
- Könnyen használható
- Víztiszta oldhatóságú
- Hőstabil

Adagolási javaslat:
11g port (1,5 adagolókanál) oldjunk fel ízlés szerint bármilyen hideg folyadékba vagy joghurtba. Javasolt mennyiség: 1-2dl.

1 adag tartalmaz: 10g Peptan kollagén, 500mg C-vitamin, 15mg cink

Fogyasztási javaslat:
- Rendszeres fogasztás esetén három hónapon keresztül naponta 11g Collango kollagént fogyasztva, ezután heti 11g-ot. 
- Álladó fogyasztással naponta fél adagot (5,5g-ot).

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok