Now d3 vitamin kapszula 1000iu 180db

Now d3 vitamin kapszula 1000iu 180db

2 645 Ft/doboz
egységár: 14,7 Ft/db

raktáron
Kosárba
A Now D3 vitaminnal erősíthető a csontok szerkezete és az ellenálképesség, fertőzéses betegségek kivédésében segíthet.
További információk...

Márka:

now

Tipus:

vitamin

Összetevők:

d-vitamin d3-vitamin

Now d3 vitamin kapszula 1000iu 180db további információk

Legjobban felhasználható formája a d vitaminoknak. Zsírban oldodó vitamin, amit tőkehalból, tőkehal májból és napfényből vehetünk magunkoz. D-vitamin bevitelére, amely az egészséges felnőttek esetében napi 1500-2000 Nemzetközi Egység, remek megoldás a Now d 3 vitamin kapszulája. 

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok