Sanct Bernhard UC-II kollagén + C-vitamin kapszula 60 db

Az UC-II® a szabadalmaztatott elnevezés a denaturálatlan, természetes II típusú kollagénre,melyet nyers
csirkeszegyporból vonnak ki.

Sanct Bernhard UC-II kollagén + C-vitamin kapszula 60 db

8 449 Ft/doboz
egységár: 141 Ft/db

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba

Más porc-kivonatokkal/kollagénekkel szemben a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, méghozzá stabilizálva, hogy ne tudjon az emésztőrendszerben se denaturálódni, megemésztődni. Változatlan (nyers) formában képes eljutni a vékonybelünkben található nyirokszerveinkhez

Összetevők:

C-vitamin, töltőanyag: mikrokristályos cellulóz, zselatin, kollagén (UC-II®, 8%), stabilizátor: kálium-klorid, csomósodást gátló (zsírsavak magnéziumsói)

Címkék:

kollagén porc
További információk...

Sanct Bernhard UC-II kollagén + C-vitamin kapszula 60 db további információk

Az emberi szervezetben a kollagén a legelterjedtebb fehérje vagy fehérje. Úgynevezett strukturális fehérjeként a kollagén mindenütt megtalálható, ahol fontos a rugalmasság és a szilárdság, azaz a bőrben, szalagokban és inakban, porcokban, csontokban stb.

Az UC-II® a szabadalmaztatott elnevezés a denaturálatlan, természetes II típusú kollagénre, amely elsősorban a porc szakító szilárdságáért és szívósságáért felelős. Az UC-II kollagén kifejlesztheti támogató funkcióját, különösen akkor, ha az ízületek a sport okozta stressznek vannak kitéve. A kollagén szintje a szervezetben is csökken az életkorral, mert a termelés lelassul.

A kiegészítésként hozzáadott C -vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ami elősegíti az egészséges, normál porcműködést.

Az UC-II® tiszta, kiemelkedően magas minőségű, a svájci Lonza cég által szabadalmaztatott alapanyag.

 

Napi 1 tabletta ajánlott

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok