Netamin d-vitamin 50mcg 30db

Netamin d-vitamin 50mcg 30db

1 425 Ft/doboz
egységár: 47,5 Ft/db

elfogyott
Helyreállítja testünk d-vitamin szintjét, segíti a sejtek termelődését. Azoknak, akiket nem ér folyamatos napfény nélkülözhetetlen vitamin.
További információk...

Márka:

netamin

Tipus:

vitamin

Összetevők:

d-vitamin d3-vitamin

Netamin d-vitamin 50mcg 30db további információk

A d-vitamin szintén az egész testet elemeiben tápláló vitaminok közé tartozik. Megszámlálhatatlan pozitv hatásai közül sokan a napfény általi d-vitamin pótlásáról és csontnövekedést segítő hatásáról ismerik. Mindemellett jótékony hatással van az izmokra, a vércukorszintre. Segít megelőzni az elhízást, a diabéteszt, a bakteriális fertőzéseket, az érelmeszesedést és a szívbetegségeket is. 

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok