PickPackPont egységesen 890Ft, Ingyenes személyes bolti átvétel!
Elkészítési Tipp 2 főre: Mi sem egyszerűbb! Pillanatok alatt kész az ebéd vagy vacsora Pödör Uborkás – fokhagymás pestoval.
Kifőzzük a tésztát (tagliatelle, penne, spagetti kb. 250 g -ot.
Egy nagyobb tálba először kiveszünk a tészta főzővizéből 4 evőkanállal, majd beletesszük a megfőtt és leszűrt tésztát.
Ezután rátesszük a pestot- 30-35 g, és ráreszeljük ízlés szerint a parmezánt. Végül az egészet jól összekeverjük.
Tálaláskor gazdagíthatjuk 1-2 evőkanál Pödör olívaolajjal, vagy néhány csepp fenyőmagolajjal (még szaftosabb lesz) és megszórjuk még egy kevés reszelt parmezánnal.
Egészséges, finom, gyors!
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉKADATOK
100g termékben:
Energia1803kJ /431kcal
Zsír45,5g
amelyből telített zsírsavak8,3g
Szénhidrát2,0g
amelyből cukrok1,5g
Fehérje5,3g
Só1,2g