Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Az összetevők között megtalálhatók még a Pödör legjobb olívaolaja, a megfelelő textúrával és érleltségi fokkal rendelkező, kézzel darabolt Grana Padano, valamint a Pödör hamisítatlan, válogatott magjai is. A pesto csodásan harmonizál rozmaringos burgonyával tálalt bárányhússal, de tökéletesen illik sült karajhoz, vagy kenyérre, pirítósra is. Vegetáriánusok számára ideális tésztához és burgonyához.
Elkészítési Tipp 2 főre: Mi sem egyszerűbb! Pillanatok alatt kész az ebéd vagy vacsora Pödör Uborkás – fokhagymás pestoval.
Kifőzzük a tésztát (tagliatelle, penne, spagetti kb. 250 g -ot.
Egy nagyobb tálba először kiveszünk a tészta főzővizéből 4 evőkanállal, majd beletesszük a megfőtt és leszűrt tésztát.
Ezután rátesszük a pestot- 30-35 g, és ráreszeljük ízlés szerint a parmezánt. Végül az egészet jól összekeverjük.
Tálaláskor gazdagíthatjuk 1-2 evőkanál Pödör olívaolajjal, vagy néhány csepp fenyőmagolajjal (még szaftosabb lesz) és megszórjuk még egy kevés reszelt parmezánnal.
Egészséges, finom, gyors!
Összetevők:
Extra szűz olívaolaj (38%), uborka (32%), sajt, fenyőmag, fokhagyma (2%), só
ÁTLAGOS TÁPÉRTÉKADATOK
100g termékben:
Energia1803kJ /431kcal
Zsír45,5g
amelyből telített zsírsavak8,3g
Szénhidrát2,0g
amelyből cukrok1,5g
Fehérje5,3g
Só1,2g