Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Az almaecet segítheti az emésztést, közreműködhet a bélrendszer szabályozásában, javíthatja annak aktivitását. Az almaecet segítheti a testsúly kontrollálását. A B12-vitamin és a biotin az energiatermelő anyagcserében vesz részt, míg a B6-vitamin és a folsav az immunrendszer normál működését támogatja.
Az enzimek nemcsak a zsírok, fehérjék és szénhidrátok lebontásában (emésztés) vesznek részt, hanem építő folyamatokban, valamint az immunrendszer működésében is. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.
A linolsav hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A Coleus forskohlii szerepet játszhat a normál zsíranyagcserében, hozzájárulhat a testtömeg-kontrollhoz. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.
A Garcinia Cambogia tabletta alkalmazása javasolt a testsúly-csökkentés eléréséhez, a súlykontrollhoz. A króm részt vesz a fehérje és zsíranyagcserében, továbbá a normál vércukorszint fenntartásában. A Garcinia Cambogia elősegítheti a zsírok energiává történő átalakulását.
A glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömegcsökkenéshez, valamint a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.
A káposztaleves kapszula komplex hatóanyagai révén hozzájárulhatnak a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez, támogatják a zsírok és szénhidrátok lebontását, valamint gyorsítják az anyagcserét.
A zsírsavbontásnak köszönhetően az l-karnitin energiát biztosít a szervezet számára, ezáltal fokozza az állóképességet, késlelteti a fáradtság kialakulását, segíti a szív normális működését.
A kapszula komplex hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez, valamint a megfelelő vércukorszint fenntartásához.
A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav összetevőnek köszönhetően csökkentheti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását.