Vitamin station ginkgo biloba tabletta 100db

Vitamin station ginkgo biloba tabletta 100db

4 109 Ft/doboz
egységár: 41,1 Ft/db

raktáron
Kosárba
A Ginkgo Biloba (páfrányfenyő) hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez.
További információk...

Összetevők:

gingko biloba

Mások ezeket vették

Vitamin station ginkgo biloba tabletta 100db további információk

A Ginkgo Biloba (páfrányfenyő) hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. Elősegíti a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságát.
A Ginkgo Biloba hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.
A Ginkgo Biloba flavonoidjai antioxidáns hatásuk révén segítenek a káros szabadgyökök semlegesítésében is.

Adagolás: emlékezőképesség növelésére és a vérkeringés fokozására naponta szedjen 120 mg-t.

Alzheimer-kór, fülcsengés, szédülés, impotencia és elégtelen agyi vérellátás következtében fellépő egyéb zavarok esetén naponta 240 mg Ginkgo Biloba (páfrányfenyő) javasolt.

Kiszerelés:60 db kapszula

Összetevő: 120mg ginkgo biloba (páfrányfenyő)

Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó!

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok