Bioextra grapefruit mag kivonat 20ml

A Grapefruit Mag Kivonat citrus bioflavonoidok gyökbefogó és antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, ezért fokozza a C-vitamin hatását, és gátolja annak bomlását.

Bioextra grapefruit mag kivonat 20ml

1 499 Ft/üveg
Egységár: 74,9 Ft/ml

A kapillárisok kóros átjárhatóságát és törékenységét csökkentik. Az emberi szervezet zavartalan működéséhez szükséges úgynevezett esszenciális anyagok, ezért P-vitaminnak vagy permeabilitási faktornak nevezik. A kivonat 800 baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj és számos egysejtű parazita növekedését már nagy higításban is gátolja, ugyanakkor a fiziológiás baktériumflórát nem károsítja.

 

Alkalmazása: felnőtteknek napi 2-3-szor 10-15 cseppet egy pohár folyadékkal bevenni.

Összetevők:

etilalkohol 83% v/v, grapefruit rezinoid kivonata, citrus bioflavonoid tartalom:8,6mg/20ml, az ajánlott legnagyobb adagban (45 csepp) 0,5mg. A grapefruit citrus bioflavonoid hatóanyagai gyökbefogó és antioxidáns hatásúak.

További információk...

Márka:

bioextra (29)

Akik ezt a terméket megvásárolták, az alábbi termékeket szintén vásárolták

Bioextra grapefruit mag kivonat 20ml további információk

Forgalmazó:

Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetség Zrt.

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!