Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Gyors, ízletes és nem unalmas :-) vacsora, mely készíthető csirkehúsból is.
Hozzávalók:
4 szelet sertéstarja
só, bors
4 gerezd fokhagyma
1 csipet örölt kömény
1-1 nagy csipet bazsalikom, oregánó
1 teáskanál currypor
1 mokkáskanál chilipor
1 ek kókuszolaj
Köret:
6-8 szem olivabogyó
Elkészítés:
Kevés kókuszolajon megpirítjuk a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a hússzeleteket.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk majd hozzáadjuk a többi fűszert is.
Egy kis vizet öntünk rá, majd letakarjuk fedővel, és alacsony lángon lassan puhára főzzük.
(kb 35-40 perc. A hússzelet vastagságától függően ez több is lehet)
Ezalatt a quinoát beáztatjuk vízbe, majd leszűrjük.
Dupla mennyiségű ételízesítős vízben kb 12-15 perc alatt megfőzzük, majd leszűrjük.
Tálaláskor olivabogyót díszítésként adhatunk hozzá.
Tipp: 1-2 teáskanál Pödör paprika chutney-val még ízletesebb!