Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Vegan Protein: a borsófehérje kiváló fehérje forrás, esszenciális aminosavakban gazdag,
kiváló aminosav összetétellel (AAS=0,96) rendelkezik. Kilenc esszenciális aminosavból
csupán kettő van a FAO által javasolt értékek alatt. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális
aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96%-át tartalmazza a borsófehérje.
Felhasználási javaslat: 25 g terméket keverj el 200ml vízben vagy egyéb kedvelt
folyadékban.
A terméknek számos felhasználási lehetőséggel bír. Például sütemények, krémek, pudingok szénhidrát csökkentett változatának elkészítésére (maximum 30%-ban). Ételek sűrítésére, de turmixként is fogyasztható, ízlés szerint ízesítve.
Allergén információ:
Tej, tojás, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
A borsófehérje további különlegessége, hogy egy szemi-esszenciális aminosavat is nagy
mennyiségben tartalmaz, ez az arginin. Ezt az anyagot az emberi szervezet is termeli,
azonban a stressz és maga a testedzés is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső
bevitel. Az arginin növeli a kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, minek
eredményeképpen kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja
a koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá hogy a nitrogén-oxid
prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét.
A borsófehérje arginin tartalma 8,7g/100g, bizonyítottan magasabb mint a szója és a
kazein arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90% (az alap anyag vonatkozik), míg
emészthetősége 98%-os (Pr Tomé (INRA Paris), 2002).
A magas fehérje és arginin tartalomból kifolyólag és a jó emészthetőség miatt a
A borsófehérje tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind
a hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír- és
koleszterin mentes.
Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik legtöbb
problémát felvető egészségügyi téma. A borsófehérje bizonyítottan csökkenti az
éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos kiegészítő hatása lehet a
táplálék kiegészítő terméknek. (Collaborative Project Cosucra Groupe Warcoing &
Leatherhead Food International; The Perceived and Physiological Effects of Dietary
Proteins and Peptides on Satiety; May 2008).
Összetevők:
borsó fehérje izolátum, holland feldolgozású kakaó (10-12%), édesítő: stevia (steviol glikozidokat tartalmaz).