Vitaking profi multi sport 60 csomag

Élsportolók, hobbisportolók és kemény, megerőltető fizikai munkát végzők számára összeállított napi multivitamin csomag.

Vitaking profi multi sport 60 csomag

17 900 Ft/doboz
Egységár: 298 Ft/db

Mi van a VitaKing Multi Sport Profi multivitamin dobozban?

A Vitaking Multi Sport Profi termék 60 napi csomagot tartalmaz. A napi csomagok gondosan megtervezett összetevőkből állnak, melyek kiegyensúlyozott mértékben látják el szervezetét a szükséges tápanyagokkal:
1db A&D kapszula
1db B1-vitamin kapszula
1db B50-komplex vitamin tabletta
1db 1500mg hatóanyag-tartalmú C-vitamin tabletta csipkebogyóval
1db E-vitamin 400NE gélkapszula
1db Ásványi anyag tabletta
1db Kalcium-Magnézium tabletta
1db Sea Kelp tengeri moszat tabletta
1db Halolaj 1200mg gélkapszula
1db Szója lecitin gélkapszula

További információk...

Márka:

vitaking (66)

Címkék:

multivitamin (64)

Vitaking profi multi sport 60 csomag további információk

Néhány ok, amiért Önnek is szüksége van a Vitaking Multi Sport Profi csomagra:

  • A B1 elengedhetetlen a szénhidrátok anyagcseréjéhez, fenntartja az idegrendszer, az izmok és a szív normális működését
  • A C-vitamin Fontos szerepet játszhat immunrendszerünk működésében. Növelheti a fehérvérsejtek számát, fokozhatja muködésüket. Vírus- és baktérium-ellenes hatása is bizonyított. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • Mind a kalcium, mind a magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához. Mindkét ásványi anyag hozzájárulhat a normál vérnyomás megtartásához. A magnézium nélkülözhetetlen a szív egészségének megőrzéséhez, és a kalcium is elősegíti a szív- és keringési rendszer megfelelő működését.
  • A Kalcium hozzájárul az optimális csonttömeg eléréséhez és fenntartásához; az egészséges fejlődéséhez, és az izomrendszer normális müködéséhez.
  • A Magnéziumnak fontos szerepe van a csontszövetet felépítő folyamatokban, az izom összehúzódásában és az idegi impulzusok kialakulásában.
  • A Kelpnek hívott tengeri moszatból készült tabletta tartalmazza tengerekben jelen lévő több, mint 60 nyomelemet, ami talán a legkiegyensúlyozottabb nyomelem forrás a világon. a Jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
  • A Halolajban lévő EPA és a DHA hozzájárulhatnak a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához.
  • A Lecitin összetevői támogatják az agy és idegrendszer megfelelő működését. Rendszeres fogyasztása eredményessé teheti a tanulási folyamatokat (koncentráció, emlékezőkészség fokozása), részt vesz a memória funkciók fenntartásában, fejlesztésében.
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!