Bioco csipkebogyó retard c-vitamin 500mg 100db

Hosszan felszívódó C vitamin csipkebogyó kivonattal testünk egészségéért. A vitamin, ami minden házi patika elengedhetetlen része!

Bioco csipkebogyó retard c-vitamin 500mg 100db

2 779 Ft/db
egységár: 27,8 Ft/db

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba

A retard típusú (hosszan felszívódó) c-vitamin a legjobb típusú vitamin, mert folyamatosan látja el szervezetünket. A c-vitamin fogyasztással regeneráljuk, immunrendszerünket, csökkenthetjük a fáradtság érzetet, erősíthetjük idegrendszerünket. Ráadásul a csipkebogyó az egyik legtöbb c-vitamint tartalmazó növény, melynek kivonatát is tartalmazza a termék.

Összetevők:

tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz); L-aszkorbinsav; fényező anyagok (zsírsavak, polivinil-alkohol, polietilénglikol); csipkebogyó kivonat (20 mg/filmtabletta); csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói); színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok)

Márka:

bioco

Összetevők:

aszkorbinsav c-vitamin
További információk...

Bioco csipkebogyó retard c-vitamin 500mg 100db további információk

Adagolás: Felnőtteknek naponta 1-2  tablettát bő folyadékkal lenyelni.

 Hatóanyag  1 tablettában  2 tablettában
 C-vitamin  500 mg (625 NRV%)*  1000 mg (1250 NRV%)*

*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok