Béres actival max multivitamin 30 db

31 aktív hatóanyagot tartalmazó komplex étrend kiegészítő multivitamin ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.

Béres actival max multivitamin 30 db

3 259 Ft/db
egységár: 109 Ft/db

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba

Luteinnel, amely elősegíti a szem egészségének és az érrendszer épségének megőrzését.

Likopinnel, amely hatékony antioxidáns, ezáltal hozzájárul az öregedési folyamatok lassításához. 

Béta-karotinnal, amely hozzájárul a haj, a bőr és a köröm szépségének megőrzéséhez. 

Növeli a szervezet ellenállóképességét, segít fenntartani a teljesítőképességet és a jó közérzetet. 

Egyszerű adagolás: felnőtteknek napi 1 filmtabletta étkezés után.

Az Actival Max tudományos alapon kifejlesztett, korszerű vitamin-, ásványianyag- és nyomelem-tartalmú étrend kiegészítő készítmény. Napi egy filmtabletta bevétele hozzájárul a szervezet vitamin-, ásványianyag- és nyomelem szükségletének biztosításához, ezáltal a jó közérzet és teljesítőképesség fenntartásához, az ellenálló képesség megőrzéséhez. 

A termék fogyasztása elsősorban jelentős fizikai és szellemi igénybevétel, kiegyensúlyozatlan táplálkozás (pl. fogyókúra, vegetarianizmus, szigorú diéták), dohányzás, túlzott kávéfogyasztás, fogamzásgátló tabletta szedése, valamint betegségek utáni lábadozás esetén ajánlott. 

A tabletták pontos összetétele, valamint a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek ajánlott napi bevitel százalékában kifejezett értékei a csomagoláson találhatók. 

A filmtabletta fehérjét, zsírt és tartósítószert nem tartalmaz. 
 

Márka:

béres

Összetevők:

béta karotin
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok