MHN gluténmentes vegan protein- NATÚR 600g

MHN gluténmentes vegan protein- NATÚR 600g

4 360 Ft/db
egységár: 7 266 Ft/kg

szállítás: 1-5 munkanap
Kosárba
NATÚR ízesítésű proteinpor 100%-ban Pisane® borsofehérje izolátumból. Kb 24 adag
További információk...

MHN gluténmentes vegan protein- NATÚR 600g további információk

Vegan Protein: a borsófehérje kiváló fehérje forrás, esszenciális aminosavakban gazdag,

kiváló aminosav összetétellel (AAS=0,96) rendelkezik. Kilenc esszenciális aminosavból

csupán kettő van a FAO által javasolt értékek alatt. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális

aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96%-át tartalmazza a borsófehérje. 

Felhasználási javaslat: 25 g terméket keverj el 200ml vízben vagy egyéb kedvelt

folyadékban.

A terméknek számos felhasználási lehetőséggel bír. Például sütemények, krémek, pudingok szénhidrát csökkentett változatának elkészítésére (maximum 30%-ban). Ételek sűrítésére, de turmixként is fogyasztható, ízlés szerint ízesítve.

Allergén információ:

Tej, tojás, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

A borsófehérje további különlegessége, hogy egy szemi-esszenciális aminosavat is nagy

mennyiségben tartalmaz, ez az arginin. Ezt az anyagot az emberi szervezet is termeli,

azonban a stressz és maga a testedzés is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső

bevitel. Az arginin növeli a kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, minek

eredményeképpen kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja

a koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá hogy a nitrogén-oxid

prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét.

A borsófehérje arginin tartalma 8,7g/100g, bizonyítottan magasabb mint a szója és a

kazein arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90% (az alap anyag vonatkozik), míg

emészthetősége 98%-os (Pr Tomé (INRA Paris), 2002).

A magas fehérje és arginin tartalomból kifolyólag és a jó emészthetőség miatt a

A borsófehérje tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind

a hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír- és

koleszterin mentes. 

 

Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik legtöbb

problémát felvető egészségügyi téma. A borsófehérje bizonyítottan csökkenti az

éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos kiegészítő hatása lehet a

táplálék kiegészítő terméknek. (Collaborative Project Cosucra Groupe Warcoing &

Leatherhead Food International; The Perceived and Physiological Effects of Dietary

Proteins and Peptides on Satiety; May 2008).

Összetevők:

borsó fehérje izolátum, holland feldolgozású kakaó (10-12%), édesítő: stevia (steviol glikozidokat tartalmaz).

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!