Biomed csipkebogyó+körömvirág krém 60g

23 % csipkebogyó és 11 % körömvirág kivonatot + A, C, E vitamint tartalmaz.Igazi bőrpuhító, bőrtápláló és hámosító krém, sok-sok vitaminnal. 

Biomed csipkebogyó+körömvirág krém 60g

675 Ft/db
Egységár: 11,3 Ft/g

A helytelen életmód, a megváltozott környezeti tényezők stressz, (dohányzás, levegő- és környezetszennyezés, erős ibolyántúli sugárzás káros hatásai, stb.) a bőr korai öregedéséhez vezethet. Ennek egyik legfontosabb oka, hogy az ilyen környezetben élő ember szervezetének szabad gyökök elleni védekező mechanizmusai kimerülhetnek és különböző nemkívánatos folyamatok indulhatnak be, illetve maradhatnak fenn. Nem mindenki reagál egyformán a külső és belső károsító tényezőkre, de a bőr védő funkciójának megőrzése egyre többek számára jelent gondot. A Biomed Csipkebogyó+Körömvirág Krém hathatós segítséget jelenthet az egyensúly helyreállításában." - Prof. Dr. Kéry Ágnes

Természetes C-vitamin tartalma miatt fokozza a bőr ellenálló képességét a külső hatásokkal szemben. A-vitamin tartalmának köszönhetően pedig a faggyúmirigyek működését befolyásolja jótékonyan.

Márka:

biomed (24)

Címkék:

csipkebogyó (10) körömvirág (3)
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!