Felhasználási javaslat: tízszeres mennyiségű sózott, forrásban lévő vízben 9 percig főzzük.A csicseriborsó GI értéke 35. Gazdag fehérje, magnézium, vas, cink forrás. Magas rosttartalmú. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Összetevők:
csicseriborsó liszt 50%, tápiókakeményítő, psyllium rost, stabilizátor (guargumi).
Átlagos beltartalmi értéke 100g száraz termékben:
Energia: 322Kcal/1353KJ.
Szénhidrát 65g,
Fehérje 12g,
Zsír 0,9g.
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!