Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A kenyérvarázs rizsliszt porózus, selymes, finom szemcséjű alapanyag, amellyel könnyű dolgozni. Lisztérzékenyek számára az egyik legolcsóbb finomliszt helyettesítő.
Bio és vegán csicseriborsóliszt a biorganiktól.
Főként süteményekhez, krémekhez használható édeskés gluténmentes lisztféle
Főként süteményekhez, krémekhez használható édeskés gluténmentes lisztféle
Természetesen gluténmentes
Egyszerű, gyors omlós sütemény készítéséhez
Konyhakész fasírtkeverék, mely percek alatt elkészíthető, kiváló növényi alternatívája a hagyományos fasírtnak.
Omlós linzer készítéséhez alakalmas lisztkeverék, mely mentes és vegán is
Édes tésztához, süteményhez alkalmas mentes és vegán lisztkeverék
szénhidrátcsökkentett rostban gazdag puha kenyér sütehető belőle
Rostban gazdag csökkentett szénhidráttartalmú liszt
A cirok Az egészségtudatos konyha egyik meghatározó alapanyaga lehet, és nem csak azért, mert gluténmentes. A világ ötödik leggyakrabban termesztett, ősi gabonája.
Kenyerek, édes süteményekhez, és pizzák készítéséhez.
Szafi free ropogós kérgű hajdinásliszt egyszerűen elkészíthető belőle gluténmentes kenyér, mely lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz. Induljon a nap egy friss ínycsiklandozó puha kenyérrel!
A köles finomra őrlésével készült liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, vagy pl. lisztérzékenyek étrendjében kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz adva maximum 30% arányban.
LEJÁRATI IDŐ :2024 05. 11.
A rostos csipkebogyó őrlemény a bogyó húsát, héját, és kis mennyiségben a magját is tartalmazza, őrlemény formájában, értékes hatóanyagaival együtt. A csipkebogyóban természetes C-vitamin, A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin, valamint antociánok, flavonoidok, karotinoidok találhatók.
A nigella sativat már Kr.e. 2500-ban használták. A Görög orvoslásban is említést tesznek róla, és fontos szerepet játszott az ókori gyógyításban is, különösen az Egyiptomiaknál.
A feketeribizli C-vitaminban rendkívül gazdag gyümölcs, ezen kívül jelentős mennyiségben tartalmaz karotinoidokat, B-vitaminokat (B1, B2, B3, B6, pantoténsav, biotin), K-vitamint, flavonoidokat, antocianidokat, polifenolokat és E-vitamint.