Celiko gluténmentes PISKÓTA tészta lisztkeverék 200g további információk
Használat/alkalmazás:
piskóta hozzávalói: 1 csomag koncentrátum, 50 g cukor, 3 tojás, 3 g sütőpor.
Recept: A tojásokat megmossuk, feltörjük, a sárgáját különválasztjuk a fehérjétől. A tojásfehérjét a cukorral, kézzel vagy mixerrel kemény habbá verjük. Egyenként adjuk hozzá a tojássárgáját, folyamatosan verjük. Adjuk hozzá a koncentrátumot a sütőporral együtt, és enyhén keverjük homogén masszává. A tésztát kivajazott sütőpapírral bélelt formába öntjük. Sütőben kb 180 Celsius fokon kb 30 percig sütjük.
Összetevők:
burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, cukor
Tápérték 100 g termékben:
1526 kJ/365 kcal,
zsír: 0 g, beleértve a telített zsírsavakat: 0 g,
szénhidrát: 89 g,
beleértve a cukrokat: 32 g,
fehérje: 0 g,
só: 0,01 g.
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!