Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Egy rendelésben maximálisan 3 darab rendelhető!
Gluténmentes sütemény alap recept
Hozzávalók: 2 db tojás, 180 g cukor, 200 ml tej, 100 ml olívaolaj, 240g Broll gluténmentes sütemény lisztkeverék, 1 tasak sütőpor, 1 tasak vaníliás cukor, csipet só.
Elkészítés: Keverjük el a tojásokat a cukorral kézi habverővel vagy robotgéppel, majd adjuk hozzá a tejet és olívaolajat. A lisztet forgassuk át sütőporral, a vaníliás cukorral és a csipt sóval, majd lassan öntsük össze a kettőt és keverjük csomómentesre. A kész masszát kivajazott tortaformába öntjük és 180°C-os előmelegített sütőben 35-40 perc alatt készre sütjük. Hűtés után tálaljuk.
Összetevők:
natív kukoricakeményítő és burgonyakeményítő, módosított tápióka és burgonyakeményítő, rizsliszt, dextróz, növényi rostok(citrus és burgonya), borsófehérje, sűrítő anyagok: xantán gumi, guar, karragén, só
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1485kJ/349,8kcal
Zsírok: 0,2g
Telített zsírok: 0,1g
Szénhidrát: 85g
Cukortartalom: 2g
Fehérje: 1g
Só: 1g
Étkezési rostok: 2g