Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Ahogy nagysikerű Érzékenyek szakácskönyvében, úgy ezen kötetében is egyszerűen magával ragadja az olvasót közvetlen stílusa, ételek iránti szenvedélye, igényes tálalása, felfedezésre váró kivételes ízpárosításai.
Ismeretlen vizekre evezett és mestere lett a ,,mindenmentes" finomságoknak és a különleges ízek harmóniájának. Étlapján desszertjeit újragondolta, reform alapanyagokkal megbolondította, egyszerre inspiráló és ínycsiklandó képekkel illusztrálta. A szerző olyan megvalósítható recepteket tartalmazó gyűjteménnyel örvendezteti meg olvasóit, amelyben az áfonyás pite és a banános palacsinta éppúgy képviselteti magát, mint a zöld teás totutorta, csokoládés chia mag puding vagy a narancsos, rózsavizes marcipán.
A fantáziadús finomságok elkészítésénél pontos útmutatásaival, zseniális ötletei megvalósításaival, kipróbált arányainak követésével a kezdők és a haladók is elsöprő sikerrel léphetik át 'érzékenységük' korlátait! Segítségével egy fárasztó nap után is gyorsan elkészíthető, ellenállhatatlanul finom édességekkel kényeztethetik magukat, nyűgözhetik le vendégeiket.