Átvételi pont 790Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Elkészítése: A hideg tejet (200 g) egy edénybe öntjük, hozzáadunk 70 g fagylaltport, és kézi mixerrel előszőr alacsony, majd magasabb fordulaton felverjük. Körülbelül 3 perc alatt a krém állag elérése után a fagylaltmasszát poharakba töltjük, és mélyhűtőben a kívánt keménységűre fagyasztjuk. Fagylaltgépben is elkészíthető
Összetevők:
növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(kókusz), emulgeálószer: E 471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E 340ii) édesítőszer: eritit, xilit, maltit, steviol-glikozidok, emulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő: szentjánoskenyérmagliszt, alginát keverék (stabilizálószer: E 339, E 450, E 401, E 516, cukor) tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros tejpor, tejsavópor, zselatin, aromák, színezék: carminvörös, béta karotin, lutein, só
100 g termékben:
energia: 1777 kj/428 kcal,
zsír: 29,8 g, amelyből telített zsírsavak: 16,8 g,
szénhidrát: 59,4 g*, amelyből cukrok: 8,2 g, poliolok: 37,9 g,
rost: 4,4 g,
fehérje: 3,3 g,
só: 0,07 g
*A szénhidrát tartalomból 16,1 g nem felszívódó szénhidrát.