Ezzel a pizzaliszttel jól lehet dolgozni és a végeredmény egy rendkívül ropogós tészájú olasz finomság.
Magas fehérjetartalom, magas rosttartalom és alacsony glikémiás index jellemzi.
Összetevők:
búzaliszt, rezisztens keményítő, búzafehérje, élelmi rost, növényi olaj (repce, napraforgó), almacukor, lenmagliszt, tömegnövelőszer: polidextróz, maltodextrin, só, zabpehelyliszt, térfogatnövelőszer: Na-hidrogén-karbonát, búzakorpa, búzakeményítő, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, stabilizálószer: Ca-karbonát, emulgeálószer: E 472e, enzimek
100 g termékben:
energia: 1546 kj/ 368 kcal,
zsír: 9,9 g, melyből telített zsírsavak: 0,8 g,
szénhidrát: 47,1 g, melyből cukrok: 2,7 g,
rost: 10,6 g,
fehérje: 17,3 g,
só: 1,88 g