Átvételi pont 790Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Elkészítése: A hideg tejet (200 g) egy edénybe öntjük, hozzáadunk 70 g fagylaltport, és kézi mixerrel előszőr alacsony, majd magasabb fordulaton felverjük. Körülbelül 3 perc alatt a krém állag elérése után a fagylaltmasszát poharakba töltjük, és mélyhűtőben a kívánt keménységűre fagyasztjuk. Fagylaltgépben is elkészíthető
Összetevők:
növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír(kókusz), emulgeálószer: E 471, E472a, tejfehérje, stabilizálószer: E 340ii) édesítőszer: eritit, xilit, maltit, steviol-glikozidok, emulgelószer: E 473, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő: szentjánoskenyérmagliszt, alginát keverék (stabilizálószer: E 339, E 450, E 401, E 516, cukor) tömegnövelőszer: polidextróz, zsíros tejpor, tejsavópor, zselatin, aromák, dextróz, étkezési sav: citromsav, aszkorbinsav, színezék: béta karotin, lutein, só
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 1630 kJ/389 kcal
zsír: 28,3g amelyből telített zsírsavak:18,0 g
szénhidrát: 59,2 g* amelyből cukrok: 7,0 g amelyből poliolok: 38,1 g
rost: 4,1 g
fehérje: 3,1 g
só: 0,00 g,
*nem felszívódó szénhidrát 16g