Átvételi pont 690Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
Ötször kevesebb kell az ételekbe, italokba, mint a kristálycukorból, így 5-ször kevesebb az étel -édesítésből származó- hozzáadott szénhidráttartalma, ezáltal a szénhidrát-csökkentett életmódot követők is fogyaszthatják kis mennyiségben.
Felhasználási javaslat:
– Fogyasztható meleg italokban elkeverve, például kávéba, kakaóba, teába. Meleg folyadékban nagyon könnyen oldódik.
– Sütéshez, főzéshez is tökéletesen használható.
– Helyettesíthető vele az eritrit, poreritrit, és negyedannyi édesítőszer is. Általános szabály, hogy amennyivel kevesebb édesítő kell így a receptbe, annyival több folyadékot fog igényelni.
A sütési hőfok általában így 10 fokkal magasabb.
– Instant kakaópor készíthető belőle, amennyiben 1 teáskanál ötszörös édesítőt és egy csapott teáskanál kakaóport elkeverünk. A kakaópor fahéjjal is helyettesíthető.
Összetevők:
Kókuszvirágcukor (98%), édesítőszer (szteviol-glikozidok)
Átlagos tápérték 100g:
Energia | 1577 kJ / 377 kcal |
Zsír | 0 g |
– amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 91 g |
– amelyből cukrok | 85 g |
Rost | 1,7 g |
Fehérje | 1,9 g |
Só | 0,40 g |