Akciós Solio ligetszépe olaj 200ml

A Solio liegtszépe olajjal kívül-belül ápolhatjuk egészségünket a bőrtől egészen a vér cukorszintjéig

Solio ligetszépe olaj 200ml
Választható változatok:

5 229 Ft/db

4 790 Ft/db (-8%)
egységár: 23 950 Ft/l

szállítás: 1-5 munkanap
Akció érvényessége: 2022-06-30 00:00-ig
vagy a készletig
Kosárba

A ligetszépe olaj egyszerű, de annál nagyszerűbb! Linolénsavval táplálja a bőrt, enyhítheti az ekcémát, segíti a gyors felépülést.

Összetevők:

100% LIGETSZÉPE OLAJ

További információk...

Solio ligetszépe olaj 200ml további információk

ENERGIA/100G:

3700KJ/900KCAL

ZSÍR:100G EBBŐL TELÍTETT:8 G

SZÉNHIDRÁT, FEHÉRJE , SÓ: 0 G

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!

Fontos információ

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok vagy ásványi anyagok értendők. Országunk területén csak az említett rendelet előírásainak megfelelő étrend-kiegészítő hozható forgalomba a végső fogyasztó számára, kizárólag előre csomagolt formában.

Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termék kisgyermekektől elzárva tartandó.

forrás: www.ogyei.gov.hu/etrend_kiegeszitok