Paleolit éléskamra gluténmentes HOLLAND KAKAÓS KRÉM-PUDING ÉS TORTAKRÉM 60g további információk
Elkészítés:
A tasak tartalmát a 30-50 g diéta szerinti édesítővel és kb. 1 dl növényi tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további 350 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. A pudingot fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.
Összetevők:
Nyílgyökér liszt , Zabliszt ,Holland kakaópor (20-22%-os zsirtartalommal) ,Bambuszrostliszt
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1362 kJ / 325,1 kcal
Zsír 5,3 g
amelyből telített zsírsavak 1,7 g
Szénhidrát 49,9 g
amelyből cukrok* 0,7 g
Rost 14,5 g
Fehérje 9,7 g
Só 0,1 g
A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!