Átvételi pont 790Ft-tól, Ingyenes személyes átvétel!
A természetes csokoládé chips
Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez
A napon szárított perui kakaóbab amellett, hogy rendkívül egészséges, íz- és illat élményével is elvarázsol bennünket. A természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere. Készítése során kizárólag Cacao Criollo fajtáját használják, amelyet nyersen megtörnek és az így kapott darabokat csomagolják. Ezen a módon a kakaóbab az összes összetevőjét megőrzi. Rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. A kakaóbab nem tartalmaz cukrot, a glikémiás indexe is alacsony, fogyókúrázóknak desszertek ízesítésére kiválóan alkalmas.
Javasolt felhasználás, adagolás
Egy adag = 2 evőkanál
Kiváló sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Használati javaslat: A zúzott kakaó babot rágcsáljuk el.
Összetevők:
BIO Criollo kakaó Peruból