Akciós Aroy-D kókusztej 1000ml

Aroy-D kókusztej 1000ml
Választható változatok:

1 949 Ft/db

1 649 Ft/db (-15%)

raktáron
Kosárba
1000 ml es kókusztej
További információk...

Aroy-D kókusztej 1000ml további információk

A kókusztej sokak számára a kókuszdióban lévő folyadékot jelenti, pedig ez nem így van, a kókusztejet úgy állítják elő, hogy a gyümölcshúst vízzel pürésítik, majd ezt a keveréket egy ruhán keresztül átpasszírozzák. E műveletsor eredményeképp egy aromatikus, tejszerű és ízletes folyadék keletkezik, általában kb. 15-25-os zsírtartalommal, ez utóbbi a felhasznált vízmennyiség függvénye is. A visszamaradt rostos masszát forrásban lévő vízzel újra extrahálják és kipréselik, melynek eredményeképpen egy kevésbé krémes, hígabb kókusztej keletkezik. Az ebből visszamaradt maradékot pedig mint fehérjékben gazdag állati eledelt hasznosítják.

Mivel a kókusztej nem magas zsírtartalmú állati tejből készül, nem lehet hosszú időre homogénezni. A dobozban ezért a zsír- és vízréteg elválik egymástól, mely azonban természetes jelenség és nem minőségi hibára utal. Felhasználás előtt a kókusztejet alaposan rázzuk össze.

Összetevők:

kókusztej 70%, víz, E435

Tápanyagtartalom 100ml termékben:

Energia: 764 kJ/185 kcal,
Zsír: 19g,
ebből telített zsírsavak: 17g
Szénhidrát: 2g,
melyből cukrok: 2g
Fehérje: 1,6g
Só: 0,05g.

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!