Natures Aid Vegan D3 1000 IU tabletta 60 db

Natures Aid Vegan D3 1000 IU tabletta 60 db

2 165 Ft/doboz
egységár: 36,1 Ft/db

elfogyott
A d3 vitamin vegánok számára is szedhető változata, hogy a csontozat, immunrendszer és érrendszer számukra is megfelelő támogatást kapjon
További információk...

Márka:

natures aid

Tipus:

vitamin

Mentes:

vegán

Összetevők:

d-vitamin d3-vitamin

Natures Aid Vegan D3 1000 IU tabletta 60 db további információk

Hatóanyagok 1 tablettában:
D3-Vitamin (kolekalciferol) 25 μg (1000IU)

A D-vitamin számos fontos szereppel bír a szervezet működésében. Legismertebb szerepe, hogy a D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, továbbá az egészséges csontozat és izomfunkció, normál fogazat fenntartásához, valamint az immunrendszer normális működéséhez.

Ajánlott adagolás:
naponta 1 tabletta étkezések közben. Az 1000 IU mennyiség minden korosztály számára megfelelő, de tanácsos csökkenteni az adagot az életkor és a súly szerint.

Összetevők:

tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát, nátrium-karboxi-metil-cellulóz; D3-vitamin (kolekalciferol); csomósodásgátlók: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát növényi forrásból származtatva.

A termékre vonatkozó tájékoztatás, adatközlés a termék csomagolásán alapul, a webáruház üzemeltetője ezen adatok pontosságáért felelősséget nem vállal. Kérjük a kiszállításkor történő vásárláskor tájékozódjon a termékeken szereplő információk alapján!