Ízletes és gluténmentes kavart piskóta, gyereknek, felnőttnek egyaránt :)
Hozzávalók
Elkészítés
- Az egész tojást elkavarjuk a porcukorral és a vaníliás cukorral
- 1 citrom levével és annak reszelt héjával felfuttatott sütőport hozzáadjuk
- Majd adagolva beleöntjük a 2dl olajat és 2dl vizet
- A lisztet kanalanként adjuk hozzá és addig keverjük, amíg csomómentes, egyenletes tésztát kapunk belőle
- Kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük
- A tészta ¼ részét meghagyjuk és 2 kanál kakaóporral összekeverjük. A tepsiben lévő tésztára öntjük
- A tetejére mazsolát, vágott mandulát, gyümölcsöt, aszalt gyümölcsöt is tehetünk
- Előmelegített sütőben 170fokon megsütjük 20-25 perc alatt